CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Derűvel a ború ellen (2.)

2013. május 30. 02:34 - csú

Mosolygós-2.jpgNaponta találkozunk elképesztő, hajmeresztő kijelentésekkel, nyilatkozatokkal. A gondolkodó ember ekkor többnyire csak bosszankodik. A kétségbeesés akkor kezdi környékezni, ha ráeszmél, hogy hová vezet ez? Ha tenni nem tudunk ellene, akkor legalább lelki egészségünket védjük. Ennek eszköze lehet a derű, a humor. Próbáljuk viccesen felfogni a ránk zúduló szamárságokat, felháborító gazságokat. Néhány próbálkozás következik:

Elektronikus útdíj beszedés magyar módra: nem bajlódunk a hanyatló nyugat műholdas rendszerének majmolásával. Elővesszük a vizitdíj automatákat, ott lehet befizetni a becsült taksát és tárcsás ellenőrök tesznek majd érdekeltté a pontos fizetésben szerte az országban.

Új OKJ-s képzés bevezetését tervezi a közoktatásért felelős államtitkár. A megnövekedett igények kielégítésére bevezetik a közmunkás szakképzést.

Orbán Viktor május 17-i szokásos rádióinterjújában megvédte a trafik pályázatok tisztaságát. Szám szerint megnevezte a nyertes baloldali pályázókat. Ha a riporter erősködik, akkor a neveket is felsorolja.

(Folytatása következik)

Nagy Gyula

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr145331830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása