CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tovább gyűrűző csepeli botrány Németh Szilárddal és Werner Péterrel

2013. június 15. 05:59 - csú

Keresztapák_Németh-Ughy Attila.jpgMár fotomontázsok is készültek az ismertté vált  fideszes visszaélések csepeli és pestlőrinci főbb szereplőiről: Németh Szilárd XXI. kerületi és Ughy Attila XVIII. kerületi polgármesterről. A megismert történetekből, miként a mellékelt képkockákból két "keresztapa" alakja rajzólódik ki...  

Leleplezett Fidesz-manipuláció Csepelen: haverok, rokonok zsebeinek tömködése közpénzzel címmel tegnap adtunk hírt arról, hogy Németh Szilárdot, a XXI. kerület fideszes polgármesterét és Werner Pétert, a Csevak-utódként kreált Csepeli Városgazda Zrt vezérigazgatóját,  gyanús ügyleteiket leleplező írás látott napvilágot a Magyar Narancs legfrissebb számában Vári György tollából. A szerző tényfeltáró cikkének megjelenése után Török Zsolt, az MSZP szóvivője sajtótájékoztatón reagált a botrányos ügyre: 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr605362044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása