CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nem létező tankönyvekért kell fizetni

2013. június 28. 06:06 - csú

Felkialtojel-2_3.jpgAz iskolai tankönyvek árának hetekkel előre való beszedése példa nélküli és teljesen elfogadhatatlan. Ezzel gyerekek százezreit fosztják meg a táborozástól és a nyaralástól - közölte az MSZP.

Az Orbán-kormány megint a családokba rúg bele. Úgy von el a nyári szünet alatt újabb összeget a családi kasszából, hogy nem nyújt érte ellenszolgáltatást, csak ígéretet. Az iskolai tankönyvek árának hetekkel előre való beszedése példa nélküli és teljesen elfogadhatatlan - olvasható abban a közleményben, amelyet Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP elnökségi tagja juttatott el az Országos Sajtószolgálathoz.

Mint írja, míg hamis propagandájukban magukat családbarát kormánynak nevezik, addig az újabb orbáni sarccal gyerekek százezreinek lopják el a nyári táborát, vagy a család nehezen megspórolt nyaralását. Orbán Viktor ezek szerint olyan jól teljesít, hogy az általa vezetett tündérmesés gazdaság képtelen finanszírozni a jövő évi tankönyvek kinyomtatását.

Mindezt úgy teszik, hogy közben temérdek pénzt fordítanak értelmetlen látszatügyekre: Orbán 3,4 milliárdot költött konzultációs levelezésre, az érettségizőknek pedig több mint 300 millióért adtak díszkötéses alaptörvényt. A közlemény így zárul: "felszólítjuk Orbán Viktort, a magyar családok adószedőjét, ne sanyargassa tovább a Fidesz-rezsimben már megrokkant szülőket. Elég volt az igazságtalan sarcpolitikából, elég volt a kétharmados tolvajkormányból".

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr865381420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

József Gombos 2013.06.28. 10:55:32

Sajnos a kétharmad voksolók még mindég nem jöttek rá, hogy akikre szavaztak azok a kizsákmányolok. Félő, hogy még mindég és most sem jöttek rá. Valaki ezeket feltudná világosítani, hogy mi a kizsákmányolás?

HÁT PONT AZ AMIT A FIDESZ CSINÁL!

Kihallot már arról, hogy nem létező tankönyvekért fizessenek a szülök.

Amit a kormány ellopót azt tegye vissza és megvan a tankönyvek ára, és ha lesz tankönyv akkor fizetünk.
süti beállítások módosítása