CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli szocialisták megköszönik…

2013. július 01. 04:04 - csú

Felkiált-jel-kicsi_4.jpgKét ünnep is van ma: július elseje a magyar egészségügy napja és a köztisztviselők napja.

A Semmelweis-nap és a köztisztviselők napja alkalmából az MSZP csepeli szervezete közleményben köszöntötte a két hivatás csepeli képviselőit. Miként a háziorvosoknak, asszisztenseiknek és a volt Áruház téri SZTK-ban dolgozó szakorvosoknak, egészségügyi alkalmazottaknak írják, "köszönjük a csepeli emberek egészségéért végzett munkájukat, elhivatottságukat."

A csepeli köztisztviselőknek a következőket írták közleményükben a helyi szocialisták:

„Az MSZP Budapesti Pártszövetség Csepeli Szervezete A KÖZTISZTVISELŐK NAPJA, július elseje alkalmából tisztelettel és megbecsüléssel köszönti a csepeli köztisztviselőket, mindazokat, akik a kerületi Polgármesteri Hivatalban, a Budapest Főváros Kormányhivatala XXI. Kerületi Hivatalában, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ XXI. kerületi Tankerületében a csepeli emberekért dolgoznak.

Köszönjük elhivatottságukat, kitartó, áldozatos munkájukat, az átalakulás nehéz körülményei közötti helytállásukat, munkánk sokoldalú segítését, Csepel lelkiismeretes szolgálatát."

A hír forrása: csepelimszp.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr295384258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása