CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tüntetés lesz ma délután hat órakor a Fidesz-maffia ellen

2013. július 01. 13:51 - csú

Trafik-maffia-221.png
Az Együtt–PM Szövetség a Fidesz Lendvai utcai székházánál demonstrációt tart hétfő délután 6 órakor a Fidesz-maffia, a trafikmutyi és a földrablás ellen – közölte a szervezet.

A tüntetésen beszédet mond Bajnai Gordon, az Együtt–PM Szövetség vezetője, Szabó Rebeka független országgyűlési képviselő, az Együtt–PM szakpolitikusa, illetve Jávor Benedek (PM) független országgyűlési képviselő, Juhász Péter és Kónya Péter, a szövetség társelnökei.

A szervezet aktivistái és politikusai csütörtökön kezdtek tiltakozó akcióba a Sándor-palota előtt – idézte fel az Együtt–PM Szövetség. Arra akarták felhívni a figyelmet, hogy az államfőnek nem szabad aláírnia a nem csupán rossz és erkölcstelen, de a házszabállyal ellentétesen elfogadott földtörvényt.

"Miután péntek este kiderült: Áder János nem mer, vagy nem akar ellenállni a Fidesz akaratának, Jávor Benedek, az Együtt–PM Szövetség társelnöke a helyszínen tüntetést jelentett be, amelyet hétfő este meg is tartunk. Várjuk a Fidesz székháza elé mindazokat a változást akaró polgárokat, akik úgy gondolják, a trafikmutyival és a földrablással végleg betelt a pohár. Várunk mindenkit, hogy együtt mondjuk el: elég volt a Fidesz-maffiából!" – írták.

A Fidesz a hétfői demonstráció előtt újra elővette azt a molinót, amellyel májusban fogadta a székháznál tüntető ellenzékieket. Az "Együtt a maffiabaloldal" című transzparenst ma is kifüggesztették a Lendvay utcai épületre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr715386097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása