CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A túszejtő lövöldözőt a Csepeli úti nemzeti dohányboltnál fogták el

2013. július 26. 01:11 - csú

Terrorelhárítók_1.jpgLövöldözés volt július 25-én, csütörtökön reggel Szigetszentmiklóson: egy férfi adott le több lövést, a kezén sebesített meg egy férfit és egy teherautó kerekét is kilőtte.

Az Index úgy tudja, hogy egy válófélben lévő pár között tört ki veszekedés. A 35 éves férfi és 33 éves felesége már három éve külön élnek. Két gyermekük van, és a napokban mondták volna ki a válást. Csütörtök reggel a férfi fegyverrel a kezében ültette be autójába a nőt és arra kényszerítette, hogy oda menjen, ahova ő mondja - írja a hírportál.

Szigetszentmiklós határában, a Csepeli út egyik bekötő útján álltak meg, ahol egy nemzeti dohánybolt van. Az Origo információi szerint itt dolgozik a nő új párja, egy 28 éves halászteleki férfi. A férj itt legalább hat lövést adott le, ekkor sebesítette meg a 28 éves férfit.

A Terrorelhárítási Központ munkatársait a helyszínre riasztották. Egy túsztárgyaló beszélt a férfival, aki letette fegyverét és az autója felé indult. Ekkor a TEK-esek ártalmatlanná tették a túszejtőt és átadták a mentősöknek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr205426618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása