CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Világbajnok a magyar vízilabda-válogatott, Cseh László VB-ezüstérmes!

2013. augusztus 04. 10:47 - csú

Vizilabda-világbajnok Magyrok-2013.PNGA magyar férfi vízilabda-válogatott tegnap este 8-7-re legyőzte Barcelonában Montenegrót, ezzel harmadik alkalommal lettek a világ legjobbjai a magyar vízipólósok!

Ezüstérmet nyert Cseh László 100 méteres pillangóúszásban a barcelonai vizes világbajnokság szombati versenynapján.

Cseh László VB ezüst-2013-Barcelóna.PNGA nyolcas döntő magyar résztvevője az ötödik legjobb idővel, 51.61 másodperces országos csúccsal lépett tovább a péntek esti elődöntőből, de már akkor sem volt jelentős a hátránya a legjobbakkal szemben, pedig nagyon rosszul rajtolt.

A fináléban is az utolsó helyen tempózott a start után, de a fordulóhoz már hatodikként ért, a második ötven méteren pedig nagyszerű hajrát mutatott be, s remek benyúlással, 51.45-ös új egyéni rekorddal végzett a második helyen.

Forrás - Szöveg és fotó: MTI

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr305444405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása