CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli Munkásotthon: Darvasi Ilonát nevezték ki ügyvezető igazgatónak

2013. augusztus 13. 19:39 - csú

Csepeli Munkásotthon-221_1.jpgMa reggel Eistand fenyegeti a Csepeli Munkásotthont, szemet vetett rá a Fidesz címmel közöltük az eredetileg a Népszabadságban megjelent cikket. A Munkásotthon honlapján is olvasható a Népszabadság írása. Felette azonban egy közlemény is található, vagyis elvileg az einstandolós cikk augusztus 12-i megjelenése után került a CSMO honlapjára. A közleményt, amely Nagy József igazgatóról nem tesz említést,  szintén szó szerint adjuk közre:

KÖZLEMÉNY

2013. augusztus 6-án a Csepeli Munkásotthon Alapítvány Kuratóriuma ülést tartott.

A személyi kérdések napirendi pontban döntést hozott és a Csepeli Munkásotthon élére ügyvezető igazgatónak Darvasi Ilona asszonyt nevezte ki.

 

Művelődési Házunk változatlan formában és sok szeretettel várja minden kedves régi és új látogatóját, partnerét az új közművelődési évadban is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr965459585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása