CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Az agyrém csalhatatlan jelei a csepeli Fidesz-médiában

2013. augusztus 14. 05:59 - csú

Ábel a szájtáti_2.pngÖnálló életet kezd élni az agyrémes Simicska-teória a balos médiaösszeesküvésről

Az Ábel Attila alpolgármester által vezényelt  fideszes csepel.info szerint az ittlakunk.hu a titkos médiaösszeesküvés miatt hazudott egy letarolt dombocskáról.

"Az őrület beköltözött a helyi média hétköznapjaiba" - állapítja meg a cink.hu hírportál.

A budapesti kerületek helyi ügyeivel foglalkozó ittlakunk.hu azt írta, hogy sok autót feltörtek mostanában a kerületben, a Daru-dombot meg feldúlta valaki. A konkurens, fideszes csepel.info szerint egyik állítás sem igaz. Na de miért írna valótlant az ittlakunk egy minidombról?? Természetesen azért, mert a magyar média irányítói titkos, a Cion Bölcseihez illő összeesküvést szerveztek a kormány ellen, és MINDEN ennek az összeesküvésnek a része - mondja a csepel.info. Sőt, erről közleményt is küldtek mailben!

(A sztoriba most bekapcsolódók kedvéért: az összesküvés nem igaz, hülyeség, sőt bolondság. Egy senki által sem tagadott, tényt, miszerint a médiaipar vezető figurái tartottak egy találkozót a reklámadó miatt, a Simicska Nemzet úgy állított be, mintha ufós-rózsakeresztes összesküvést szőttek volna a jobbos kormány és média ellen. A cikk célja az volt, hogy hangulatot keltsen a Sanoma és annak vezérigazgatója ellen, mert Simicska Lajos álltólag meg akarja venni a magyar Sanomát.)

A holdkóros elméletet azóta elismételte Kocsis Máté fideszes pártkommunikátor, a Heti Válasz, és a gazdasági-politikai konglometárum több tagja.
Forrás: cink.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr175458788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása