CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Illetékes fülkeforradalmárok rombolása Csepelen

2013. augusztus 17. 05:57 - csú

Darud-i rongálás.PNGKedves csepeli lakosok! Amit a Daru-dombon látnak, tapasztalhatnak, az nem vandálkodás, nem rombolás, nem rongálás! Ez bizony maga a megtestesült jó szándékú, pozitív cselekedet: ez a Daru-domb rendbetétele, amit az önkormányzat tervszerű munka alapján folytat! Van olyan internetes fórum, amely azt állítja, hogy erre a csepeliek évtizedek óta várnak.

Amit ott látnak az nem rongálás, hanem parkfejlesztés – állítja az önkormányzathoz és a fideszhez közel álló internetes fórum – álhírnek minősítve minden, az ő álláspontjuktól különböző híradást. A „rendbetétellel" csak egy gond van: más emberek, alkotók munkáját teszi tönkre!

Lehet ezt szép szavakkal magyarázni, minősítgetni, miközben megrágalmazunk embereket, megvádolunk más hírforrásokat hamis információk terjesztésével. A tények azonban tények: a láncfűrész működött, a domb térplasztikáját megrongálták, s most már azt is tudjuk, ezt biztosan az önkormányzat emberei tették.

Tervszerűen – szerintük a csepeliek kívánságára. (Bár őket erről hivatalosan senki nem kérdezte meg, akarják-e?) Nos, feltehetően vannak még csepeliek, akik ezzel a rombolással nem értenek egyet, még akkor sem, ha majd a végeredmény valami csodálatosság lesz.

A parkfejlesztés szép gondolat, a kivitelezése valahogy mégis vandálkodásnak tűnik...Pláne, hogy erről előzetesen nem tájékoztatták a közvéleményt (és a művészekkel sem közölték: művüket megcsonkítják), így a környék lakói könnyen hihették, illetéktelen kezek romboltak. Most már tudjuk, nem illetéktelenek voltak, hanem illetékesek. Így már azért egészen más, nem?

L. T.
Forrás: HIRKOMP

Fotó: 21. kerületi Hírhatár

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr475462433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása