CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szabó Szabolcs: Ennyit érdemelnek a csepeliek a Helyi Témától?

2013. augusztus 30. 05:59 - csú

Kérdőjel-más_8.PNGRégóta gondolkozom azon, hogy vajon a FIDESZ vezető kommunikátorai mit is gondolhatnak a választókról? Minden egyes alkalommal arra a következtetésre jutok, hogy alapvetően gondolkodni képtelen, megvásárolható és megvásárolandó szavazógépnek tekintenek minket. Erre való a rezsicsökkentésnek nevezett szavazatvásárló intézkedéscsomag, a félrevezetően hatalmas mértékűnek beállított pedagógus béremelés, az EU ellen folytatott szabadságharc, valamint a teljesen fals információk és vélemények módszeres terjesztése. Ennek legfrissebb bizonyítéka a csepeliek postaládájába kiszórt Helyi Téma c. kormányközeli lap csepeli mutációjának e heti száma:

A lapból megtudhatjuk például, hogy Pataki Attila szerint a világot egy rejtett kaszt (sic!) irányítja. Feltételezhetően a földönkívüliektől származik az információ, hiszen korábbi állítása szerint jó kapcsolatot ápol velük. Ezen kívül Demjén Ferenc véleményét osztja meg velünk a lap, aki szerint Magyarországon nincs antiszemitizmus, ráadásul a Jobbikot és a demokratikus ellenzéki pártokat valószínűleg ugyanazok a nemzetközi csoportok támogatják (sic!). Mindez persze elég furcsa kijelentés annak tükrében, hogy a kormányközeli lapok újságírói többnyire olyan könnyedséggel zsidóznak, mintha az a világ legtermészetesebb dolga volna, és emlékeim szerint a múlt hétvégi gárdarendezvényt is különösebb gond nélkül tarthatták meg a Hősök terén. De hát ne vesszünk el a részletekben, mert még esetleg megzavarjuk a választók fejét, és nem veszik észre a közműszámlák a sárga rubrikáiban feltüntetett pár száz forintos rezsicsökkenést. Miközben persze zokszó nélkül fizetik ki a 27%-os ÁFA-t, a sárgacsekk-adót, a telekom adót. Ezen kívül a bankok is áthárítják a bankadót, a fuvarozók a méregdrága útdíjat, a vállalkozók a megemelkedett rezsiköltségeiket, hiszen a rezsicsökkentés a vállalkozókra nem vonatkozik, neki inkább növekednek a rezsiköltségeik. És még folytathatnánk napestig.

Az persze még érdekesebb, hogy a csepeli mutáció mindössze egy igen rövid Csepelről szóló írást közöl, miszerint elkészült a Rákóczi út 94-104. közötti parkoló, melynek átadásán Németh Szilárd sajnos nem tudott ott lenni. Azt hiszem kellő mélységben tájékoztatva lettünk a csepeli közélet ügyeiről. Persze kicsit kezdem magam Bástya elvtársnak érezni: se libázás, se gyurcsányozás, se kommunistázás? És ha már itt tartunk, legalább egy turulos fakapu, vagy egy nagymagyarországos térplasztika nem akad valahol?

Szabó Szabolcs

vk. vezető, Együtt 2014

https://www.facebook.com/szaboszabolcs.e2014

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr415483681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása