CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

EGYÜTT a Rákóczi Kertben az Orbán-Simicska rezsim levéltásáért

2013. szeptember 04. 05:05 - csú

Simicska-Orbán.jpgEgész napos rendezvényt tartott csepeli és soroksári aktivistáinak az Együtt 2014-PM Szövetség a Rákóczi Kertben 2013. szeptember 1-jén. Az összejövetelen politikai helyzetértékelő előadást tartott Székely Sándor, a Magyar Szolidaritás Mozgalom társelnöke, az Együtt 2014 kelet-magyarországi hálózati igazgatója. Ezt követően Székely Sándor, valamint a rendezvényre szintén kilátogató Szigetvári Viktor válaszolt aktivistáink politikai jellegű kérdéseire is. A beszélgetés során sok hasznos ötlet és tanács hangzott el azzal kapcsolatban, hogy milyen stratégiával  válthatjuk le 2014-ben az Orbán-Simicska rezsimet, illetve milyen módon lehetünk sikeresek az egyéni képviselőválasztáson Németh Szilárd ellenében.

A rendezvény kiváló lehetőséget biztosított arra, hogy aktivistáink megismerkedhessen egymással, így rövid időn belül mindenhol fel tudjuk majd állítani azon kis helyi csoportjainkat, akik a közvetlen lakókörnyezetükben szerveződve vesznek majd rész a helyi közéletben. A rendezvény persze nem csak a munkáról szólt, hiszen aktivistáink felajánlásai révén valódi piknik hangulatot sikerült teremteni, ráadásul a jelenlévő mintegy 60-70 aktivistánk politikai témájú kvízjátékban is összemérhette tudását, kreativitását.

Mint az Együtt 2014 választókerületi elnöke, illetve országgyűlési képviselőjelöltje arra kérem az ellenzéki érzelmű, tenni vágyó csepeli polgárokat, hogy csatlakozzanak hozzánk. Meggyőződésünk, hogy az Önök aktív részvételével, valamint széleskörű ellenzéki összefogással el tudjuk érni céljainkat. Egyedül elbuknánk, de együtt győzni fogunk!

Szabó Szabolcs

választókerületi elnök, Együtt 2014

szabo.szabolcs@egyutt2014.hu

https://www.facebook.com/szaboszabolcs.e2014

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr665494027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása