CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Visszaszerzik a reményt és a biztonságot

2013. szeptember 06. 04:04 - csú

Kormos Kata szóvivő-221.pngAz MSZP szóvivője szerint kormányváltás lesz 2014-ben, amivel az egész ország nyerni fog. Kormos Kata (képünkön) budapesti sajtótájékoztatóján így reagált arra, hogy Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivő az MSZP és a Demokratikus Koalíció (DK) hétfői tárgyalását kommentálva azt mondta: a gyermeket nevelő családokra és a munkavállalókra nézve a legveszélyesebb a "baloldali paktum".

A szocialista párt szóvivője úgy fogalmazott: "a bukás előtt álló Fidesz-kormány utolsó rúgásaiként értelmezhető" Selmeczi Gabriella sajtótájékoztatója. Kormos Kata szerint nincs kétség afelől, hogy a Fidesz fél, és jogosan teszi, hiszen a hétvégi szigetszentmiklósi időközi önkormányzati képviselő-választás - amelyen az MSZP, a DK és az Együtt közös jelöltje nyert - megmutatta, az összefogással le lehet váltani a jelenlegi kormányt, ami 2014-ben meg is fog történni.

A változással az egész ország nyerni fog. Mindenki, aki mára elveszítette, 2014-ben visszakapja a reményt és a biztonságot, Hozzátette: az MSZP programja Magyarországról szól, az igazságról, a biztonságról, a kiszámíthatóságról és a jólétről. A szóvivő azt mondta, öt társadalmi csoport, a gyermekek, a nők, a munkavállalók, a nyugdíjasok, valamint a kis- és középvállalkozók egészen biztosan nyertesei lesznek a szocialisták kormányzásának. (MTI)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr655495420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása