CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Baloldali ellenzéki tüntetés lesz szombat délután a Szabadság hídnál

2013. szeptember 13. 03:33 - csú

Összefogás_3.jpgA Demokratikus Koalíció azt szeretné demonstrálni, hogy a demokratikus baloldali ellenzékben az érdemi összefogás hívei vannak többségben.

Ezért is, és a szabadságért is évadnyitó politikai nagygyűlést és tüntetést szerveznek szeptember 14-én, szombaton délután négy órától Budapesten, a Szabadság-hídnál. A szervezők szerint a helyszín, a Duna két partja szimbolizálja az egymásra utalt baloldali demokratikus ellenzéket, amelynek pártjai között hidat kell verni, ha meg akarunk szabadulni az Orbán-rendszertől. Egy más értelmezés szerint jelképezheti a kettéosztott országot is, amelyet újra egyesíteni kell.

A rendezvény 16 órakor kor kezdődik kulturális blokkal, amelyben föllép a PaDöDö és a Megasztárból ismert Bencsik Tamara is.

Várhatóan beszédet mond majd Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke.

Forrás: 21. kerületi Hírhatár és facebook.com/Demokratikus-Koalicio-Csepel-Soroksar

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr775507135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása