CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Világháborús aknagránátot találtak az egyik csepeli sportpályán

2013. szeptember 26. 21:46 - csú

Kékfényes-a_2.jpgSzűkszavú hírt tett közzé csütörtök este az MTI. E szerint második világháborús aknagránátot találtak  Budapesten, a Weiss Manfréd úton, "a csepeli sportpályán" - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese a távirati irodával. Dudás-Kanyog Andrea elmondta: a sportpályán nem tartózkodott senki, így a területet nem kellett kiüríteni. A robbanószerkezetet a Készenléti Rendőrség tűzszerészei hatástalanították és elszállították - tette hozzá a sajtóügyeletes.

Olvasóink közlése szerint "a csepeli sportpálya" ebben az esetben a Szabadkikötő sportpályáját jelenti, az aknagránátot ott találták, és mint közöltük, ott hatástalanították a tűzszerészek. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr885535376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása