CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szenteczky János: hamarosan "lerántom a csepel.info koszos kis álarcát"

2013. október 08. 09:59 - csú

Szenteczky János-kisebb_6.pngFontos lépésre készül Szenteczky János, az MSZP csepeli szervezetének elnöke, önkormányzati frakciójának vezetője. A szándékát jelző, "A csepel.info fantomja" című írását változtatás nélkül ismertetjük meg olvasóinkkal: 

Több, mint négy éve hirdeti magát csepeli hírforrásnak egy impresszum nélküli blog-oldal az Interneten. Több, mint négy éve enged teret a mocskolódásnak és uszításnak, illetve ad kimeríthetetlen lehetőséget a helyi fideszes képviselőknek és aktivistáiknak, hogy a névtelenség mögé bújva szidhassák, illetve rágalmazhassák a baloldali gondolkodású csepelieket. És mindezt büntetlenül tehették, mert a rendőrség nem talált fogást a „tulajdonos nélküli" honlapon. Eddig!

Az első „emlékképem" erről a honlapról a 2010-es választások előtti – a már akkor is mocskolódó stílusú bejegyzéseket, illetve kommenteket halmozó oldalról akkor sikerült kideríteni, illetve bebizonyítani, hogy az oldalon fideszes képviselő azonos IP-címről több nicknéven is bejelentkezve bocsátkozott vitába önmagával – persze a téma a szocialista ellenfelek gyalázása volt.

Az elmúlt évek alatt számos dezinformáció, csúsztatás vagy szimpla hazugság jelent meg a csepel.infon, amit a jobboldali média is folyamatosan használ forrás megjelölésként. Szinte lehetetlen számba venni, hogy hány és hány jó érzésű csepeli embert, családot, vagy éppen szervezetet bántottak-, illetve rágalmaztak meg – tehették, mert bár számos feljelentést tettek az érintettek a honlap ellen, a rendőrség eddig nem talált fogást az impresszum-, tulajdonos-, szerkesztőség nélküli oldalon.

De ennek vége! Rövid időn belül cáfolhatatlan bizonyítékkal állok elő a domain tulajdonosát illetően és lerántom a csepel.info koszos kis álarcát. Ezért azt javaslom minden érintettnek, akiről az elmúlt időszakban a csepel.info igaztalan állítást fogalmazott meg, hogy mentse le az inkriminált írást elektronikusan és nyomtatásban is! És keresse fel újra az ügyvédjét, mert a névtelenségnek hamarosan vége!

Forrás: Szenteczky János weblapja

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr215556521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása