CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Orbán Viktort szapulják a megalázó vereség után

2013. október 13. 03:33 - csú

Hollandia-Mo-8-1.PNGA péntek esti Hollandia-Magyarország 8-1-es katasztrofális vereséggel végződött világbajnoki-selejtező mérkőzést követően elárasztották a kommentárok a miniszterelnök Facebook-oldalát

          Kísértetiesen hasonló a helyzet a románok elleni 3-0-ra elvesztett találkozóhoz, ami Orbán közösségi lapját illeti. A Facebookon akkor is számos magyar állampolgár szidta a miniszterelnököt, de akadtak olyanok is, akik kiálltak mellette.

           Az Amszterdamban elszenvedett 8-1-es blama után ismételten megsokszorozódott a posztok száma Orbán oldalán. Sokaknak a stadionépítésekből lett elegük.

          „HOLLANDIA -MAGYARORSZÁG 8-1 !!!!!!! Ezeknek szuper stadion Orbán úr? Libalegelő, vagy még talán az sem! Munkahelyeket építsen ne stadiont, vagy sok szavazatot fog veszíteni...” – olvasható a miniszterelnök üzenőfalán egy feldühödött drukker állásfoglalása.

           Volt, aki a játékoskeret összeállításának módjára panaszkodott: „Tisztelt Miniszterelnök Úr! Az a baj az MLSZ-ben és az egész magyar labdarúgásban, főleg az NB 1-ben, hogy a játékosok nem a tehetségük alapján vannak kiválasztva, hanem a rokoni, haveri, baráti és üzleti alapon. A pártfogók komoly pénzeket fizetnek, támogatottjaik csapatba kerüléséért, hiszen ez egy nagyon jó befektetés a számukra. Sajnos nem a legtehetségesebb és legjobb focisták képviselnek bennünket, mind a hazai, mind a külföldi rangadókon.”

            "Elhiszem, hogy nagyon elkeserítő a vereség, de azért ne a foci szemüvegén keresztül nézzük Magyarország teljsítményét, mert a focin kívül van más is, és az ország, az emberek, abban részt vesznek munkájukkal hozzájárulnak, hogy az ország ha lassan is de felfelé haladjon a 2010-ig tartó lejtmenet után” – áll a védőmonológ Orbán oldalán.

          Nem volt hiány olyan posztolóból sem, aki humort csempészett véleményébe: „A fiúk jól fociztak 10:1-re tippeltem de csak 8-at kaptak!!! Gombfoci, bélyeggyüjtés ilyesmivel kellene foglalkozniuk!!! Ja és kicsit olcsóbb is!!!”

Forrás: Hír24.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr795565450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása