CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Személyi változások várhatók az MSZP kommunikációs stábjában

2013. november 05. 18:17 - csú

Kunhalmi Ágnes_1.PNGAz MSZP elnöksége  a párt kommunikációját érintő változásokról tárgyal.

           A Népszava információi szerint Ferencz Gábor, a Népszabadság korábbi lapszerkesztője lehet az MSZP kommunikációs igazgatója, a szocialisták szóvivői feladatait pedig a jövőben Kunhalmi Ágnes elnökségi tag, illetve Veres Gábor, a választmány alelnöke láthatjja majd el.

          A Népszava úgy tudja, erről várhatóan a mai ülésén dönt a párt elnöksége.

                                                                        

          Déri Balázs, a szocialisták kommunikációs igazgatója múlt szerdán mondott le posztjáról, elismerve, hogy ő adta át a hvg.hu munkatársainak azt a bajai időközi választással összefüggő videofelvételt, amelyről a rendőrségi nyomozás kiderítette, hogy hamisítvány.
           Déri Balázs - aki a 2010-es választási vereség után lett az MSZP-frakció kommunikációs igazgatója - azt közölte: erről a pártban senkit sem tájékoztatott, és azt sem tudta, hogy manipulált a felvétel. Ez azonban így is kínos helyzetbe a szocialistákat, miután több politikusuk, köztük Török Zsolt szóvivő előzőleg cáfolta, hogy az MSZP juttatta el a videofelvételt a hírportálhoz.

                                            

         Az MSZP múlt szerda óta egyetlen budapesti sajtótájékoztatót tartott, de Bárándy Gergely hétfőn nem válaszolt a bajai videoüggyel kapcsolatos kérdésekre, így arra sem, lesz-e további következménye az MSZP-ben a történteknek. Ehelyett azt kérte, az újságírók a párt álláspontjáért forduljanak az MSZP sajtóosztályához.

           Az MTI információja szerint az MSZP elnöksége kedden, a szocialista képviselőcsoport pedig csütörtökön tárgyal a bajai videoügyben kialakult helyzetről és a párt kommunikációjának újraszervezéséről. Tájékoztatás ez után várható.

forrás: Népszava és MTI

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr865616566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása