CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kit fog feljelenteni Pálffy István?

2013. november 08. 01:09 - csú

Pálffy István KDNP.jpgA jobbikos Szilágyi György úgy véli, Pálffy István (képünkön) azért viselkedett furcsán a Parlamentben, mert ivott. A KDNP szóvivője azt mondta, feljelenti, aki ezt állítja.

Az interneten terjed egy videó Pálffy Istvánról, aki egy parlamenti felszólalás közben odament a szocialista Józsa Istvánhoz, és egészen szokatlan módon félbeszakította a képviselőt. A KDNP szóvivője előbb kezet fogott Józsa Istvánnal, majd elköszönt tőle, ezt követően pedig odament a jobbikos Nyikos Lászlóhoz, akinek ugyancsak mondott valamit. Pálffy ezután elhagyta az üléstermet.

A performanszt bemutató videón az látszik, hogy Nyikos László és a mellette ülő Szilágyi György ezután egy félreérthetetlen kézmozdulattal azt mutatja a többieknek, hogy a KDNP szóvivője ittas volt.

A Hír24 megkereste Szilágyi Györgyöt, aki közölte: Pálffy István "elég furcsán viselkedett", és véleménye szerint a viselkedéséből egyértelműen lehetett látni, hogy ivott. Kérdésünkre, hogy alkoholszagot érzett-e, Szilágyi ugyanazt ismételte meg: véleménye szerint a viselkedéséből egyértelműen lehetett látni, hogy ivott.

Forrás: Hír24.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr515620015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása