CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Közpénzen simogatták az alligátorokat Floridában a városvezetők?

2013. december 08. 03:33 - csú

Kálmán Olga-2.PNGSzeptemberben valakik meglátták a lehetőséget, hogy el lehet utazni Floridába. November 7.-én útra keltek, de 6.-án a kiküldetést visszavonta Kósa Lajos polgármester --magyarázta a debreceni városvezetők floridai utazásának előzményeit Varga Zoltán - az önkormányzat képviselője.

                                              

"Azt tudom, hogy alligátort biztosan simogattak, az utazás közpénzből zajlott, az teljesen mindegy, hogy ketten visszafizették az utazás költségét" -- érvelt. Varga Zoltán az úttal kapcsolatos valamennyi dokumentumot szeretné látni és ezek kiadását beadványban kéri. Erre december 20. -- ig adott határidőt, - ahogy fogalmazott - utána más dimenzióba kerül az ügy.

                                                         

Az úton 15 --en vettek részt, de név szerint nem ismerjük őket -- magyarázta. Az utazásról senki nem hajlandó beszélni a képviselőtestületben, mert mindenki „összezár."

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr765680545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása