CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csőtörés Csepel központjában: várhatóan estig lesz újra ivóvíz

2013. december 23. 14:35 - csú

Felkiált-jel-nagyobb_2.jpgMa a déli órákban eltört egy 150 milliméteres víznyomócső Csepelen, emiatt csaknem 500 ember otthonában nem lesz ivóvíz várhatóan estig - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfő délután.

Kisdi Máté elmondta: a Kiss János altábornagy utca és a Kossuth Lajos utca közötti füves parkoló területén tört el az ivóvízcső, emiatt két 10 emeletes panelházban összesen 8 lépcsőházban és egy szolgáltatóházban nincs jelenleg vízszolgáltatás.

Az épületek előtt két szükségkutat állítanak fel a zavar elhárításáig. A kiömlött vizet már elnyelték a csatornák, a helyreállítási munkák pedig nem akadályozzák a környék közlekedését. (MTI 2013. december 23., hétfő 14:33)            

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr855705665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása