CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kijózanodás, ébredés

2014. január 03. 05:25 - csú

Kijózanodás.GIFSzokás szerint telt a szilveszter éjszaka a Péterfy Sándor utcai Kórház toxikológiai osztályán, összesen 74 beteget vettek fel, többségüket a túlzott alkoholfogyasztás miatt - közölte Zacher Gábor, a toxikológiai osztály vezetője.
A betegek nagyjából 20 százalékánál a kábítószerfogyazstás is szerepet játszott. A betegek 20 százaléka fiatalkorú volt, a nemek eloszlását tekintve nagyjából fele-fele volt az arány. Mint Zacher Gábor elmondta: "egyébként kedves, szimpatikus fiatalok" kerültek szétszakadt ruhákban az osztályra. Többen telefonjukat is elhagyták.
Lélegeztetésre egyik betegnek sem volt szüksége. Ébredés után valamennyien elhagyhatták a kórházat - fejtette ki Zacher Gábor. (MTI)
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr675719789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása