CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nagy volt az érdeklődés az összefogás csepeli fórumán

2014. január 31. 05:05 - csú

Összefogás-Munkotthon-2.PNGAz oktatás, az iskola volt a központi témája a csepeli baloldali összefogás első nyilvános fórumának a Csepeli Munkásotthonban. Az érdeklődők csütörtökön délután hat órára zsúfolásig megtöltötték a széksorokat, hogy meghallgassák az összefogás szakpolitikusainak összefoglalóját és válaszaikat a közönség által feltett kérdésekre.

Összefogás-Munkotthon-3.PNGNagy érdeklődés kísérte Kunhalmi Ágnes (MSZP), Szelényi Zsuzsa (Együtt-PM), Gy. Németh Erzsébet (DK) és Tarján András (Liberálisok) elemzését a Fidesz-kormányzás oktatáspolitikájának bírálatáról és a jövőre vonatkozó baloldali tervek részleteiről. A a fórumról, ahol részt vett dr. Szabó Szabolcs (Együtt-PM),  a csepeli baloldal közös kép viselő-jelöltje is, hamarosan beszámolunk. 

Összefogás-politikusok.PNG

Összefogás-Munkotthon-1.PNG

A fotó forrása: FACEBOOK és 21. kerületi Hírhatár

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr735790831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása