CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szeméremsértőt fogtak el Csillagtelepen

2014. március 02. 10:53 - csú

Rendőrség-123_3.pngCsillagtelepen fogták el azt a gyáli férfit, aki egy diáklányt zaklatott a 36-os buszon. A ma megjelent rendőrségi közlemény szerint péntek reggel 7 óra körül Budapest XVIII. kerületében,a Jegenyefasor utcai buszmegállóban egy kamaszlány mellé állt és a nadrágja sliccénél fogdosta magát, majd fel is szállt vele a 36-os buszra.

A lány tanulni kezdett, de amikor felnézett a füzetéből, azt látta, hogy tőle 2 méterre nézi és - ahogy a rendőrség fogalmaz - magát szeméremsértő módon mutogatja. A diák először úgy tett, mintha nem látta volna, de a férfi le akart ülni mellé ekkor a lány egy utashoz szaladt majd vele le is szálltak a következő megállónál és hívták a rendőrséget.

Azonnal megállították a buszt és kivonultak a készenlétisek, a férfit fél órán belül elfogták Csepelen, a csillagtelepi végállomásánál és őrizetbe vették szeméremsértés gyanújával. (Hír24.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr485839331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása