CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli ismeretlen tettes újra rátámad a csepeli közpénzre?

2014. március 03. 05:57 - csú

BL-Nszil1_1.PNGPontosan ma van egy hete annak, hogy a következőt írtuk: "Csepelen rendkívüli képviselő-testületi ülés összehívását szorgalmazta  sajtótájékoztatóján a baloldali ellenzéki összefogás három helyi vezetőjedr. Szabó Szabolcs (Együtt-PM),Szenteczky János (MSZP) és Horváth Gyula (DK)....Németh Szilárd fideszes polgármester napok óta nem volt hajlandó válaszolni  a sajtónak a Csepelről a borsodi Pácinba átutalt háromszázezer forint sorsával kapcsolatos kérdésekre.  (Azóta sem szólt egy szót sem erről.) Szenteczky János bejelentette, hogy az ügyben  hűtlen kezelés miatt feljelentést tett a rendőrségen ismeretlen tettes ellen.. Elmondta, ez az ügy csak a jéghegy csúcsa és utalt több más gyanús eseményre is. Itt a következő?

A CSÚ-nak nincs gyanúja, csak egy előterjesztése és néhány kérdése. Az előterjesztést mos nem Németh Szilárd, hanem párttársa és helyettese, Borbély Lénárd jegyzi. Németh úr hátrébb lépett, hiszen a nyakán vannak már a választások meg egy feljelentés az ismeretlen tettes ellen, de ez nem csökkenti a felelősségét ebben az ügyben sem. Borbély úr viszont óvatos. Körülbástyázza magát mindenkivel, akivel csak lehet. Két bizottság, egy Kft-ügyvezető és egy köztisztviselő nevét is rábiggyesztette a a papírra, ami mindent elbír. Abban pedig az áll, hogy  most már nem 300 ezer forintot, hanem egy millió forintot vesznek ki a csepeli közpénzből csak azért, hogy megvásárolják egy székelyudvarhelyi fotós gyűjteményét. Felelősként Borbély alpolgármester Németh Szilárd polgármestert jelöli ki. Ügyes, nagyon ügyes, de ez kettőjük dolga. Még biztos hallunk majd Borbély úrról...

Nekünk semmi bajunk  az  erdélyi fotóssal. Nem is lehet, hiszen egyetlen felvételt sem láttunk tőle, úgy mint a kerület lakóinak 99,9 százaléka (vagy még több). 

Azt viszont tudjuk, hogy Csepelen rengeteg jó fotós él és dolgozik. Csepeliek tízezrei találkoztak munkáikkal évtizedek óta. Olyanok, akiknek felvételei izgalmas krónikáját adnák a helyi rendszerváltásnak, az elmúlt 4-16-25-50-100...stb évnek. Ők egy fillért sem kapnak, fotóik a fiókok mélyén lapulnak továbbra is. 

Gyanúnk nekünk - ennek ellenére - továbbra sincs, de van egy kérésünk. Kérjük a csepeli közpénzt hajigáló ismeretlen tettesek ismerőseit, hogy szóljanak már a közpénzt szóró ismerőseiknek, akár inkognitóban, ismeretlenül is, hogy ismerőseik - lassan négy éve - a csepeli érdekek érvényesítésére és nem a haveri pénztárcák tömködésére esküdtek fel. Cserébe csak egyet ne igényeljenek a közpénzszórással megrövidített csepeliektől az ismeretlen tettesek: barátságos arcot ne kérjenek! Elfogyott, kimerült a készlet.

L U X 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr795839420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása