CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli gyerekek jelmezversenye és játéka a Munkásotthonban

2014. március 04. 02:01 - csú

Gyermekbarátok-2014.PNGSok ismerős arcot láthatnak olvasóink a következő felvételeken: gyerekekét és felnőttekét is. A 21. kerületi Hírhatár rengeteg fényképen örökítette meg a gyerekek játékát, a szüleik és a szervezők figyelmét az INNEN LETÖLTHETŐ FOTÓKON.

A Csepeli Gyermekbarátok Mozgalma, a Csikó sétányi 4H Klub, az Esélyt az Életért Alapítvány, az Európai Nők Szervezete és a Nagycsaládosok Csepeli Egyesülete gyermek farsangi partyt rendezett március 1-én, szombaton délután a Csepeli Munkásotthonban - írja 21. kerületi Hírhatár. A tudósítás így folytatódik:

A családokat terített asztal fogadta: szendvics, süti, kalács, kakaó és üdítő várta a megéhező és megszomjazó partizókat, akik legózással, kézműves foglalkozással töltötték az időt a műsor kezdetéig. Az adományozók és szponzorok jóvoltából mindenkinek jutott a finomságokból, sőt még multivitaminokat és immunerősítő táplálkozáskiegészítőket is kaptak távozáskor a gyerekek.

A színpadon szigetszentmiklósi drámatagozatos középiskolások énekeltek, majd egy hip-hop tánccsoport adott izelítőt tudásából, s végül a jelmezversenyre várakozó gyerekek, óvodások, iskolások mondtak verseket.

Gyermekparti-jelmezes.PNGA délután fő attrakciója a jelmezverseny volt, melyre nagyon készültek kisebbek és nagyobbak. Az izgatott szülők biztatásától kísérve léptek szinpadra az időnként elbátortalanodó, majd később felszabadultan viháncoló gyerekek. A zsűri nehézhelyzetben volt, de végül döntött, s a nyertesek plüssfigurákat választhattak maguknak az ajándékok közül.

Majd a játék következett, játékmestei irányítással: székfoglalót és csőbehúzót játszottak, s itt a helyezettek cukorkát kaptak jutalmul.

A gyermek farsangi partyra a belépés ingyenes volt.

A rendezvényen készült fotók a 21. kerületi Hírhatár galériájában láthatók

21. kerületi Hírhatár Online

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr475839391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása