CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd gyáva?

2014. március 10. 05:55 - csú

Németh és Szabó_1.pngCsepel jelenlegi nagyhangú fideszes polgármestere, országgyűlési képviselője, rezsikommandósa, Németh Szilárd egyelőre hallgat mint nyuszi a fűben. Nem válaszol dr. Szabó Szabolcsnak, a csepeli baloldali kormányváltók képviselőjelöltjének a KIHÍVÁSÁRA. Szabó Szabolcs ugyanis választási vitára hívta ki Németh Szilárdot. Az ellenzéki jelölt a Csepeli Munkásotthonban április 4-én várja a jelenlegi képviselőt, fideszes jelöltet, hogy az országgyűlési választás – április 6. – előtt két nappal megvitassák, kinek mi a véleménye Csepel és az ország jelenlegi helyzetéről, milyen feladatokat kell megoldani ahhoz, hogy a csepeliek végre nyugodtan és jobban éljenek.

Németh Szilárd és apparátusa nagyítóval figyeli, lesi Szabó Szabolcs és a kormányváltó ellenzék minden mozdulatát, rezdülését. Pontosan tudnak a KIHÍVÁSRÓL. Németh Szilárdot ráadásul egyelőre védi a mentelmi joga is, vagyis egy vitában – ellentétben kihívójával – büntetőjogi felelősség nélkül azt hordhatna össze, amit akar vagyis amit szokott. A kommunistázástól a rezsi-rizsáig széles a választék. És mégis, pontosabban mégsem! A kihívásra nem válaszol. Elbarikádozza magát a szónoki emelvényekkel, ahonnan csak ő beszélhet, neki senki sem szólhat vissza, nem kérdezhet tőle. Elbújik a Szent Imre téri irodájában, ahol közterület-felügyelők, rendészek, acéltüskék és biztonsági berendezések garmadája garantálja megközelíthetetlenségét. Hallgatásával bizonyítványt állít ki magáról. A csepeliek az ilyen városvezetőről mondják, hogy gyáva. Németh Szilárd megfutamodott?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr505850919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása