CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Őrizetbe vették a csepeli gyilkosság gyanúsítottját

2014. március 10. 16:22 - csú

Rendőrség-123_3.pngA gyanú szerint anyja ölte meg a csepeli Szatmári utcai házban vasárnap holtan talált férfit. A 67 éves nőt őrizetbe vették.

Vasárnap délelőtt érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy a XXI. kerületi Szatmári utca egyik lakásában holtan találtak egy 47 éves férfit. Az ingatlanban hárman tartózkodtak, a csepeli járőrök előállították őket a kerületi rendőrkapitányságra.

A tanúkihallgatások és az adatgyűjtés eredményeként a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztályának nyomozói azonosították az elkövetőt. A rendőrség jelenlegi adatai szerint B. Éva vasárnap 10 óra körül szúrta le 47 éves fiát. A nő előzetes letartóztatására előterjesztést tettek - olvasható a rendőrségi közleményben. (MTI)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr145852849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása