CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Térfigyelő kamera: kamara-kérdések Borbély Lénárd alpolgármesterhez

2014. március 13. 05:05 - csú

Borbély-L-EZ is ok-kisebb.png"Rosszat akarnak a csepeli lakosoknak és az önkormányzatnak azok, akik azt híresztelik, hogy a kerületben nem működnek a térfigyelő kamerák. Az igazság ezzel szemben az, hogy az összes, vagyis mind a 40 kamera üzemképes, és a nap 24 órájában folyamatosan segíti a közterület-felügyelők és a rendőrök munkáját a közbiztonság javítása érdekében – közölte Borbély Lénárd alpolgármester." – a csepel.hu-n március 9-én megjelent, cs.a. által szignált cikkben. Örülve a hírnek, most már csak négy kérdésre várjuk alpolgármester úr válaszát:

1) Az előző önkormányzati vezetés idejében már 40 kamera működött. Ezt a működtető cég akkori nyilatkozata bizonyítja, azt állítva, hogy mind a 40 kamera üzemképes volt. Borbély Lénárd miért nyilatkozza azt a cikkben, hogy 2010-ben „csak kilenc térfigyelő kamera működött”?

2) Mi indokolta, hogy a rendőrkapitányságtól átvegyék a működő rendszer felügyeletét?

3) Ki nyerte el a közbeszerzési eljárást?

4) Pontosan mikortól működik a csepeli 40 térfigyelő kamera?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr435857776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása