CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Az óriás (plakát) és a konyec

2014. március 23. 04:56 - csú

Németh-plakát teljes-szöveg nélküli változat.png
Látta valaki élőben? - kérdezi új cikkében a Hírkomp

Egy kiadvány landolt  a postaládánkban. Címoldalán  Németh Szilárd István mint Csőrmester,  mosolyogva próbál jó benyomást kelteni, de úgy tűnik, négy éves ámokfutását nem lehet egy mosollyal feledtetni.

Áldásos” tevékenységének mi csak a nyomait látjuk és következményeit érezzük – őt magát személyesen csak a kiváltságosok láthatják. 

Még közvetlen munkatársai is csak jobbára telefonon értekezhetnek vele, mert mindig fent köröz nagy magasságokban, s csak igen ritkán ereszkedik alá a csepeli mélységbe.
Ennek ellenére a vízcsapból is ő folyik, minden tévéadó vele van tele, mindenben ő az illetékes, mindenhol ott van, csak Csepelen nincs. (Egyszer, állítólag, hajnali négy órakor, a szürkületben látta egy karikás szemű közterület-felügyelő, aki egyébként éppen az országzászló hűlt helyét tartotta szemmel és csak a perifériás látásának köszönhetően érzékelte, hogy a Csőrmester besurrant irodájába…)
Aki személyesen szeretne találkozni vele, annak egy telefonszámon kell előzetesen időpontért folyamodnia. Ám az esetek szinte túlnyomó többségében a próbálkozó nem kap időpontot, mert a Csőrmester nem ér rá.

NSZ-konyec-3_1.PNGEzt a hiányt úgy próbálja pótolni, hogy óriásplakátokat rendelt a saját arcképével, házi hírharsonáját telerakatja saját arcképeivel, sőt még a most kapott pártkiadványban is tekintélyes nagyságú felületet fed le (méreteit tekintve erre szükség is van).
Igazi plakátpolitikus lett, mert arcát már csak a nagyobb és óriási fotókon lehet fellelni. Amekkora neki van, kisebb felületen el sem fér.
Aki látta személyesen, mondja el, milyen volt…
A helyi fideszes szócsőnek, a csepel.hu-nak   sikerült lekapnia: koszorúzás után éppen távozott. Itt a vége! Konyec

LéT

Forrás: HIRKOMP.HU

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr805874491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása