CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeliek a rezsicsökkentésről

2014. március 31. 09:15 - csú

004-Nsz-Kommandós-255_3.pngA HÍR 24 videóriportja:

Nyakunkon az újabb rezsicsökkentés, mi pedig arra voltunk kíváncsiak, hogy honnan is indult ez az egész. Csepeli riport a rezsi szívcsakrájából. Ha rezsicsökkentés, akkor Németh Szilárd, ha pedig Németh Szilárd, akkor Csepel. Ugyanis a rezsikommandó vezetője egyben Csepel polgármestere is.

Csepelen két dologra volt  kíváncsi a Hír 24 riportere: mit szólnak a helyiek az április 1-jén érkező 6,5 százalékos gázár-csökkenéshez, valamint, hol van a rezsicsökkentés központja, a szívcsakra – ha úgy tetszik.

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr215886646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sándor Kertész 2014.04.02. 10:06:40

A rezsi kissé csökkent,de minden más ezzel egy időben aránytalanul drágul.Míg tavaly egy havi egyszeri nagy bevásárlás kb.22-25eFt volt az idén már 35eFt lett a számla.Nem véletlen a 3,5-4 milliós szegény réteg.A rezsin kivül minden más folyamatosan drágul,igy ez nem más mint népbutítás,parasztvakítás.Jobban tennék ha abba hagynák ezt a nagyhangú propagandát.Nem lehet a népet folyamatosan hülyének nézni.
süti beállítások módosítása