CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Retropartyzánok Csepelen

2014. április 26. 04:04 - csú

Trabant-retro.PNGMa és holnap is ingyenes látogatható Csepelen, az Orion parkban, pontosabban a Plutó utca 14. szám alatt a 60-as, 70-es és 80-as évek magyarországi járműveit bemutató Retropartyzán kiállítás.

A szervezők célja, hogy márkaklubokkal, gyűjtőkkel és egyéb veterán jármű megszállottakkal bemutassák a '60-as, '70-es, '80-as évek Magyarországára jellemző járműveket a Csepel kerékpároktól  az Ikarus buszig.

A hétvégén újabb érdekességek is várják majd a Retropartyzánok látogatóit. Kiállítják a szocializmus híres és hírhedt szolgálati járműveiz, a korabeli rendőrautókat, taxikat, mentőket, Malév szolgálati járműveket. Teret kapnak a biciklik, motorok, modellek valamint egyéb retro tárgyak is. 

Retropartyzánok.PNGA Retropartyzánok rendezvény ugyanazon a hétvégén kerül megrendezésre, mint az Oldtimer Premier, ami nem véletlen. A szervezők célja, hogy a két rendezvény, egymást kiegészítve, minél tartalmasabb programot  nyújtson a látogatóknak.

Az eseménnyel kapcsolatos legfrissebb információkat a hivatalos weboldalon, illetve  a „Retropartyzánok” Facebook oldalán teszik közzé, ahol a tavalyi rendezvény fényképei, videó anyagai is megtalálhatók.

A kiállítás idén is ingyenes, a belépés feltétele egy egyszerű regisztráció. (autoszektor.hu)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr176087188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása