CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szabó Szabolcs tudósítása a Parlamentből

2014. május 07. 05:57 - csú

Csepel és Soroksár országgyűlési képviselője, Szabó Szabolcs tegnap részt vett a testület alakuló ülésén. Első élményeit az interneten osztotta meg választóival, ismerőseivel:

Szabó szabolcs szavazója.PNGA mai napon megalakult az új Országgyűlés. Reggel Kónya Péterrel metrón utazva közelítettük meg az objektumot. Meghallgattuk az NVB és az NVI vezetőjének beszámolóját, letettük az esküt (az Együtt-PM képviselői kiegészítő esküt tettek, mert szeretnék újra alkotmányt az alaptörvény helyett), szavaztunk az egyes posztokról (és a fideszes kollégákkal szemben nem szavaztuk meg pl. a szélsőjobbos alelnököt), majd felálltak a bizottságok. 

Az előzetes tárgyalásoknak megfelelően én a Kulturális bizottságban kaptam helyet. Ide tartozik az oktátás, a kultúra és a kutatás-fejlesztés. Hozzá kell tenni, hogy Turi-Kovács Béla rettentően unalmas, Áder arcpirító beszédet tartott. Lelkük rajta. Foly. köv. szombaton...(Forrás: Szabó Szabolcs facebook-oldala)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr886128372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása