CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nyílt levél Csepel polgármesterének

2014. május 15. 13:36 - csú

Borka-Szás Tamás.facebookon_1.PNGBorka-Szász Tamás, a Demokratikus Koalíció  önkormányzati képviselője a következő levelet küldte el Németh Szilárd csepeli polgármesternek:

Tisztelt Polgármester Úr!

Az elmúlt napokban a csepeli Közterület-felügyelet irodájában állítólagosan kifüggesztett botrányos, bírságolást tiltó lista ügye megint nem bizonyult jó reklámnak kerületünk számára.
Ennek érdekében a csepeli önkormányzat vezetésének és a Képviselő-testületnek is elemi érdeke, hogy ez az ügy minél gyorsabban kivizsgálásra kerüljön és megnyugtató válaszok szülessenek. Nem feltételezésekre, nem kölcsönös vádaskodásra meg hangulatkeltésre van szükség, hanem tényekre és hivatalosan megerősített információkra.

Kérem Önt, hogy kezdeményezzen belső vizsgálatot az ügyben, és Sági Jenő úr tegyen hivatalos jelentést a Képviselő-testület felé.
A jelentésben a következő kérdések mindenképpen kerüljenek tisztázásra:

1. Valódi-e az a kifüggesztett listáról megjelent fotó, mely megjelent az Internetes nyilvánosságban? Valóban volt-e ilyen lista a megadott tartalommal kifüggesztve a csepeli Közterület-felügyelet bármely helyiségében?
2. Ha a fénykép valódi, akkor
- Az önkormányzat vezetéséből vagy a Polgármesteri Hivatalból bárki adott-e utasítást, hogy a listában szereplő személygépkocsik „nem bírságolhatók” Csepelen, ha szabálysértést követnek el?
- Sági Jenő, a csepeli Közterület-felügyelet vezetője tudott-e erről a lista kifüggesztésről, adott-e utasítást a kifüggesztésére és az abban foglaltak végrehajtására?
- Ki személy szerint a felelős, hogy ez a lista ilyen kísérőszöveggel kifüggesztésre kerülhetett a Közterület-felügyelet irodájában?
- Milyen intézkedésekkel kívánják elkerülni a jövőbeni hasonló eseteket?

Meggyőződésem, hogy Ön és a kerület vezetése támogatja felvetésemet és lefolytatja a szükséges belső vizsgálatot! Az egész ügy méltatlan helyzetbe hozta nem csak az érintetteket, hanem az egész önkormányzatot, és a megnyugtató rendezés elmaradása a kerület hírnevét csak tovább rontaná.

A vizsgálat eredményéről kérem tájékoztassa mind a Képviselő-testület tagjait, mind a csepeli közvéleményt!

Köszönettel,

Borka-Szász Tamás
képviselő
Demokratikus Koalíció

Forrás: Facebook

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr326169573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása