CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Alexa György váltotta Molnár Zsoltot

2014. május 18. 01:23 - csú

Az MSZP Budapesti Elnökségének közleménye:

Alexa György.PNGMolnár Zsolt az elmúlt napokban érdemtelen támadások kereszttűzébe került, és ezért az MSZP budapesti szervezetének elnöki tisztségéről lemondott. Elnökségünk megértéssel fogadta döntését és ezúton is köszönjük közösségünkért folytatott munkáját.

Elnökségünk döntése alapján az MSZP budapesti szervezetét az őszi választásokig az MSZP Budapesti Választási Bizottsága Alexa György elnök vezetésével, Trippon Norbert kampányfőnök és Horváth Csaba főpolgármester jelölt irányítja.

Meggyőződésünk, hogy az itt élők többsége a következő önkormányzati választásokon változtatni akar városunk sorsán. Ezért készek vagyunk részt venni a változásokhoz szükséges feltételek megteremtésében.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr956177765

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kinek az érdeke? 2014.05.18. 22:02:10

Az EP kampány az utóbbi héten erős fordulatot vett. A KGB-, szovjet-, orosz barátságot kicsit túlzásba vivő jobbikos európai képviselő  (ez önmagában is ellentmondás) esetén túl igazi izgalmat Molnár Zsolt budapesti MSZP elnök lemondása, és főleg az eh...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása