CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Postarablásból fizette a rezsit a Csepel szigeti nyugdíjas

2014. június 02. 02:22 - csú

Kékfény-156_1.pngSzigetcsép — Egy nyugdíjas postarablót fogott el a rendőrség. J. Géza (66) - mint később kiderült - valódi fegyvernek látszó játékpisztollyal  rontott be a postahivatal épületébe.

A nyugdíjas a posta környéken lakott. A férfi a fejére fekete sapkát húzott, szemét napszemüveggel, száját pedig sállal takarta el. Kezére gumikesztyűt húzott, így lépett be a postára, ahol két nő dolgozott. J. Géza jól ismerte a terepet, ebédidőben csapott le, amikor tudta, hogy az alkalmazottakon kívül nincs bent senki. A két nőre fogta a valódi fegyvernek látszó játékpisztolyát, a földre fektette a rémült alkalmazottakat, és a bevételt követelte.Miután megkapta a 400 ezer forintot gyorsan távozott a pénzzel.

Másnap már kattant is a bilincs a Szigetcsépen élő nyugdíjas kezén. 

A rendőrök a házkutatás alatt megtalálták a rabláshoz használt ruhákat és a valódi fegyvernek látszó játék pisztolyt is, amelynek látványától az egyik alkalmazott olyan sokkot kapott, hogy másnap nem bírt bemenni dolgozni.

– A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A házkutatás során a nyomozók a rabolt pénz nagy részét megtalálták – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya. 
 A nyugdíjas J. Géza arra is magyarázatot adott, hová lett a hiányzó összeg. Elmondta, hogy befizette belőle a csekkjeit egy másik postán. 
(Blikk)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr626241676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása