CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szabó Szabolcs felhívása

2014. június 03. 04:44 - csú

Szabó Szabolcshoz.PNGMint korábban már említettem, a fizetésem egy meghatározott részét szeretném jótékony célokra fordítani. Ebben az évben 200.000 forintot tervezek erre a célra költeni, fele-fele arányban megosztva Csepel és Soroksár között.

Arra kérem a csepeli és soroksári lakosokat, hogy javasoljanak olyan szervezeteket, akik véleményük szerint fontos szerepet játszanak a helyi közösség életében. Lehet ez közösségi programok szervezése, kulturális vagy szórakoztató programok szervezése, közterületek karbantartása, közbiztonsági feladatok ellátása stb. Kérem a javaslatot beküldőket, hogy maximum 1000 karakter terjedelemben röviden indokolják is meg, hogy miért tartják fontosnak az adott civil szervezet tevékenységét.

A javaslatok elküldésének határideje: 2014. július 15. 
A javaslatok elküldésének módja: e-mail: szabo.szabolcs@egyutt2014.hu, levél: 1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 155.
Eredményhirdetés: 2014. augusztus 19. 

A támogatás átutalása (a kiválasztott szervezettel történt egyeztetést követően): 2014. szeptember 15.
Amennyiben az első helyen kiválasztott civil szervezet nem kíván élni a lehetőséggel, úgy a második helyre sorolt szervezetnek ajánlom fel a támogatást.

Forrás: Szabó Szabolcs facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1006261420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása