CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A bukás küszöbén

2014. július 26. 05:46 - csú

Bukás-4.PNGA Csepelen végnapjait élő fideszes vezetés a bukása küszöbén a maradék méltóságának elvesztésére is kísérletet tesz. A négy éve még az „ésszel, szívvel, tisztességgel” szavakkal kampányoló Németh Szilárd ma már tudja, mert tavasszal a bőrén érezte: a csepeliek nem kérnek az általa kijelölt új utakból, melyek az elmúlt években valahogy mindig a haverok gyarapodásához vezettek. Hogy októberben harmadszor fogják kimondani a csepeliek: nem kérnek a Szent Imre téri urambátyám világból, a ne bírságold meg!-listákból, a kerületieket magára hagyó, a saját klientúrájával kivételező városvezetésből.

Tudják, érzik ezt az országos karrierért a kerületnek hátát fordító Németh Szilárd csepeli csicskásai is, mégsem képesek tisztességgel levonulni a színről. Persze nyilván frusztrálja őket, hogy az általuk tett több mint 40 (!) büntetőfeljelentésből összesen egy tyúkpert sikerült összehozniuk, noha több tízmillió forintot költöttek a csepeliek pénzéből ügyvédekre és arra, hogy az MSZP csepeli vezetőjét valamilyen ürüggyel végre rács mögött tudhassák.

Na de hogy végső elkeseredésükben még a saját pártjuk által befolyásolt ügyészségnek is nekimennek!? A józan eszüket már évek óta, a napokban pedig a maradék méltóságukat is elveszítő csepeli fideszesek jobb, ha tőlünk tudják: ma már Robin Hood-szintű szuperhősök leigazolásával sem tudnák elkerülni az elkergetést, valamint azt, hogy a demokratikus, baloldali összefogás az MSZP közreműködésével ősszel visszaadja Csepelt a csepelieknek.

hK

Forrás: Hírkomp

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr186544835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása