CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fokozódó félelem a vereségtől?

2014. augusztus 21. 05:57 - csú

A csepelieket a fideszes városvezetés fontos információktól fosztja meg

 

000-2 Borbély-Németh_1.pngA fideszes városvezetés szócsöve, a csepel.hu szerint péntekre rendkívüli ülésre hívták össze a csepeli önkormányzati képviselő-testületet. A meghívóban, az augusztus 22-én, reggel hét órakor kezdődő  ülésen – egyelőre –, egyetlen napirend szerepel:

„Javaslat a választási bizottság tagjainak megválasztására

Előterjesztő: dr. Szeles Gábor jegyző”

 

A meghívót Németh Szilárd polgármester írta alá sk., vagyis saját kezűleg

 

Tudom, az őszi önkormányzati választások előtt ez kötelező napirend, hiszen a választási bizottság lesz a felelős a választások lebonyolításáért, tisztaságáért. Nincs is vele gondom. Az viszont már érdekes, hogy a jegyző úr előterjesztését zárt ülés keretei között tárgyalja majd meg a testület. Miért? Mi indokolhatja, egy az egész kerületre tartozó témában a titokzatosságot? Talán a választási bizottság javasolt tagjai nem vállalták a nyilvános ülés körülményeit? Vagy olyanokat javasolt az előterjesztő, akik miatt a polgármester úr elrendelte a zárt ülés megtartását?

 Egyébként a választási bizottság tagjainak megválasztását csak a jelenlegi fülkeforradalmi fideszes vezetés igyekszik titokzatossá tenni, a szocialisták ezt nyílt üléseken döntötték el. Vajon mi mozgatta a döntéskor Németh Szilárdot, Borbély Lénárdot és a többi fideszes honatyát? Azt hiszik, hogy a csepelieknek nincs közük ahhoz, hogy kik a választási bizottság tagjai? Netán így akarják elkerülni azt az esetleg felmerülő vádat, hogy a bizottság is az ő mamelukjaiból került összeállításra? Kérdések, amelyek elkerülhetők lettek volna, s amelyekre az áprilisi választások előtt sem kaptunk választ. Akkor sem figyeltek a választópolgárok véleményére. A folytatást ismerjük: Csepelen a Fidesz elvesztette a választást.

 

 

V O X

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr116619437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása