CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Célba értek az aláírások

2014. augusztus 29. 10:49 - csú

Horváth Gyuszi - ajánlószelvények.PNGKernné dr. Kulcsár Dóra, a csepeli polgármesteri hivatal aljegyzője augusztus 28-án, csütörtökön átvette Horváth Gulya baloldali  polgármesterjelölttől az ajánló aláírások listáját. A szükséges mennyiség többszöröse gyűlt össze.

,,Köszönöm mindenki segítségét, támogatását, a továbbiakban is rengeteg feladatunk lesz. Nem kérdés, hogy együtt meg fogjuk csinálni!" – olvasható Horváth Gyula Facebook-oldalán.

Forrás: Hírkomp

 

Borbély is leadta.PNGA csepel.hu beszámolója szerint szerdán reggel 8 óra után néhány perccel Borbély Lénárd személyesen adta le a helyi választási irodán a polgármester-jelöltséghez valamint a képviselő-jelölésekhez szükséges ajánlásokat. A Fidesz-KDNP így várhatóan mind a 14 csepeli önkormányzati körzetben indíthat majd képviselő-jelölteket. A szintén megfelelő számú, Tarlós István főpolgármester-jelöltre leadott ajánlásokat a fővárosi választási irodán adják le.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr286647543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása