CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepel-Budaörs presztizsmeccs lesz ma délután fél öttől a Béke téren

2014. szeptember 06. 09:30 - csú

HAJRÁ CSEPEL!

Meccs-Csep-B-örs.PNGA Csepel FC a múlt héten Balatonfüreden folytatta idei jó szereplését, ahonnan magabiztos 2-0-s vezetést követően végül 2-1-es sikerrel hoztuk el a három pontot. Most a százszázalékos, imponáló gólkülönbséggel rendelkező Budaörs csapata jön hozzánk. Nekik eddig tökéletesen jött ki a lépés.

A mérkőzés szombaton vagyis ma 16 óra 30 perckor kezdődik a Béke téri stadionban

A presztizsmérkőzés végeredmény sajnos: Csepel FC - Budaörsi SC 1-2 (0-2) Lesz még javítási lehetőség a következő napokban és hetekben...

Hajrá Csepel!

A Pest megyeiek az első fordulóban Diósdra látogattak, ahol gólnélküli első félidőt követően felőrölték a házigazdák védelmét és Sánta (66. p.), Sajbán, (82. p.), valamint Tüske (92.p.) találataival végül simán verték a Diósdi TC-t, igaz a végeredményt csak az utolsó tíz percben biztosították be. A második játéknapon a Balatonfüred látogatott Budaörsre, ahol már a negyedik percben hátrányba is került (Sajbán M. lőtte a gólt), ezután a 63. percig volt gólcsend, amikor ismét Sajbán M. volt eredményes, majd lőtt egyet a vendégcsapat is, de onnantól aztán elkapta a fonalat Albert Flórián csapata, s végül 5-1-re nyert. A múlt héten Mosonmagyaróváron vendégeskedtek, ahol már az első félidőben sikerült kétgólos előnyre szert tenniük, amit a 74. percben Tányéros révén még eggyel megtoldottak, így ismét besöpörték a 3 pontot.

Az előző bajnoki szezonban ősszel egy küzdelmes, jó iramú találkozón Juhász két góljával itthon sikerült a már akkor sem gyenge lábakon álló Budaörsöt elkapnunk. Sajnos a tavaszi meccsen nem sok babér termett a számunkra, Teplánt a 72. percben kiállították, s végül 4-1-el vettek revánsot Jovánczai (2), Ferkó és Lászka góljaival. Idén Lászka már nem a Budaörs tagja, Jovánczai pedig ebben a kiírásban még nem lépett pályára a vendégeknél. Nálunk Kemény Tamás már a felépülés útjára lépett, a csapat többi tagja viszont Szabó Zoltán edző rendelkezésére áll.

Forrás: Takács Krisztián facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr226674405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása