CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Három gyerek és két felnőtt sérült meg egy csepeli balesetben

2014. szeptember 06. 19:38 - csú

Baleset-14-09-06.PNGHárom gyerek könnyebben megsérült szombaton  Csepel egyik balesetveszélyes pontján, a Táncsics Mihály utca és Széchenyi István utca kereszteződésében  - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A tájékoztatás szerint két autó ütközött össze az áruház és az SZTK közelében . A karambol után a helyszínre érkező mentők a gyerekeket kórházba vitték, az ütközés következtében két felnőtt is megsérült. (További képek ITT)

A baleset körülményeit a közlekedésrendészet szakértők bevonásával vizsgálja.(MTI, Kép: Hiradó.hu) 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr176675773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lutria 2014.09.07. 13:34:14

A mentők több mint 10 perc múlva értek ki(mentőállomástól 100méterre),a rendőrök még később-akkor viszont összesen 4 autóval...
Ez csak azért érdekes mert máskor meg autós,robogós,gyalogos rendőröket látok egymástól szinte látótávolságban járőrözni,de szombaton 13.15 körül nem tudom hol lehettek.
Egyébként nem egy egyszerű -két autó ütközött a kereszteződésben-típusú eset volt,a bal oldali autó vezetője a ütközés után azonnal kiugrott és a Spar felé futva és anyázva üldözött valakit(kerékpáros v.gyalogos aki elfutott) aki talán elé ugrott és ezért ütközött a másik kocsival.
süti beállítások módosítása