CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Meghátráltak a csepeli fojtogatók!

2014. szeptember 11. 11:32 - csú

A Négyes bruttóhoz-névvel-jav_8.pngNégy éve, 2010. október 12-én a most végnapjait élő XXI. kerületi Fidesz-hatalom legelső intézkedései közé tartozott, hogy megfojtsa, megszüntesse, az akkor már több mint hatvan éves, hetente megjelenő Csepel újságot. Lépésüket a vak gyűlöleten kívül semmi sem indokolta. Ők azonban pénzügyi okokra, takarékosságra hivatkoztak akkor is, és néhány héttel később is, amikor a Csepp TV nyakára tették a Fidesz-kést, és ugyancsak belefojtották  a szót a másik nagy múltú médiumba  csak azért, mert a szocialisták vezette csepeli önkormányzat idejében  tájékoztatta a csepelieket.

Csicsás polgármesteri és alpolgármesteri autók közpénzből történő vásárlására, üzemeltetésére volt pénz. Csicsás huszárok csepeli parádéztatására volt pénz. Utcanevek csicsás cserélgetésére volt pénz. Csepeli értéket felmutatni képtelen celebek csicsás díszpolgárrá ütésére volt pénz. A polgármester csicsás hivatali rezidenciájának csicsás bekamerázására, a hivatali beléptető rácsok csicsás kiépítésére volt pénz. Csicsás történelemhamisításra volt pénz. Csicsás szobrok megrendelésére, csicsás avatására volt pénz. Haverok csicsás megrendelésére, kistafírozására volt pénz. Az ellenzéket, a baloldalt gyalázó csicsás fércművek kadására, terjesztésére volt pénz. Csicsás öndicsérő reklámok, csicsás önfényező magazinok megjelentetésére  volt pénz.

Csak a csepeliek tisztességes tájékoztatására nem volt pénz?!. Az egyetlen - elvileg minden lakásba eljutó - önkormányzati orgánumot,  szócsövüket, a 35 ezer példányban terjesztett Csepeli Hírmondót kiüresítették, semmitmondóvá, Fidesz-reklámújsággá silányították és - a Csepel újság hetenkénti kiadásával ellentétben - már csak kéthetente jelentették meg négy éven át. A mai napig.

Most pedig az olvashatjuk a fidesezs városvezetés hivatalos szócsövében, a csepel.hu-ban, hogy "Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy a Csepeli Hírmondó a következő időszakban heti rendszerességgel jelenik meg."

Erre MOST van pénz! Nem számít, hogy saját szájukból csinálnak kloákát, amikor négy évvel ezelőtti döntésüket veszik semmibe. Ez nem számít! Sőt a PÉNZ SEM SZÁMÍT, mert a Fidesz-hatalom görcsös megőrzése a cél. A képen látható uraknak ez minden pénzt megér. A csepeliek azonban hamarosan - október 12-én, az önkormányzati választás napján -  megérhetik a tisztességes tájékoztatástól, a hatalom elvesztésétől  rettegő dicsőséges nagyurak dicstelen bukását, a helyi tájékoztatás volt rangos fórumainak, a Csepel újság és a Csepp TV megfojtóinak dicstelen bukását. A most hatalmukért rettegő, remegő urak szavaival élve: heti rendszerességgel jutunk közelebb szégyenteljes bukásuk napjához. 

anzágo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr536688237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása