CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Botrány a csepeli képviselő-testület csütörtöki ülésén

2014. szeptember 25. 19:01 - csú

POHI-XXI-154_1.jpgMa délután, nem sokkal 18 óra előtt kaptuk a hírt: botrány tört ki a csepeli önkormányzat képviselő-testületének ülésén.

A fideszes városvezetés a – minden bizonnyal – cikluszáró tanácskozáson kész helyzet elé állította a képviselőket. Újabb öt évre akarja kinevezni vezérigazgatónak Werner Pétert, a Csepeli Városgazda Zrt vezetőjét, Vida Istvánt, a Csepeli Városkép Kft ügyvezető igazgatóját és dr. Juhász Györgyöt, az egészségügyi szolgálat (volt SZTK) főigazgató főorvosát. Németh Szilárd fideszes polgármester és párttársa, Borbély Lénárd alpolgármester (polgármester-jelölt) ezzel a kezdeményezéssel az október 12-i önkormányzati választást követő városvezetők munkáját lehetetleníti el. Megvonja tőlük a személyi döntés lehetőségét vagy az új képviselő-testületet  több tízmillió forintos végkielégítések kifizetésére kényszeríti, ha nem akar együtt dolgozni Werner Péterrel, Vida Istvánnal és dr. Juhász Györggyel. Az új testület joga és kötelessége lesz ugyanis, hogy eldöntse, ki vezesse a három intézményt.

Információink szerint a szocialista frakció tagjai a fideszes városvezetők kezdeményezését komolytalannak és felháborítónak nevezték. Nem akartak asszisztálni a színjátékhoz, ezért kivonultak a képviselő-testület üléséről.

Az újabb fejleményekről tájékoztatjuk olvasóinkat. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr406731957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CSATÓ12 2014.09.27. 11:19:42

Ez van mindenhol nem csak Csepelen.A jelszó 2010-óta
CENTRALIZÁLÁS és MEGFÉLEMLITÉS. Az ilyen ellenzék
mellett ez nem is nehéz. Ez az ellenzék minden
""CSOPORTJA""a hatalomvágytól fűtve egyénileg akarja
a célját elérni,ami lehetetlen.
süti beállítások módosítása