CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Végső leszámolás csepeli kitérővel?

2014. szeptember 27. 05:57 - csú

Kékfény-156_2.pngA Budapesti Rendőr-főkapitányság  emberölés előkészületének  megalapozott gyanúja miatt indított eljárást S. Sándor 71 éves budapesti lakos ellen.

A gyanúsított a rendőrség adatai szerint nem rég megbízást adott egy - a gyanúsított élettársánál építési vállalkozóként dolgozó - férfinak arra, hogy egy általa verbuvált csapattal rabolja el három haragosát.

A vállalkozónak egy csepeli címre, majd onnan S. Sándor élettársának   XXII. kerületi épülő családi házába kellett volna szállítania a két nőt és a férfit azért, hogy ott holttestüket a nappali szoba alá betonozzák.

A férfi minden apró részletre kiterjedő tervet vázolt fel a vállalkozónak, aki először azt hitte, munkaadója próbatétel elé állítja, hogy tesztelje jellemét. Amikor azonban meggyőződött arról, hogy a 71 éves férfi nem viccel, azonnal értesítette a rendőrséget.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztályának munkatársai kihallgatták az elképedt vállalkozót, majd közreműködésével egy - előre megbeszélt - találkozón  szeptember 22-én a gyanúsított férfi  XII. kerületi lakásához közel elfogták S. Sándort.

A gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették, kihallgatták. A bíróság a különös bűntény főszereplőjét szeptember 25-én előzetes letartóztatásba helyezte. (police.hu)

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr896735071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása