CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Az MSZP megosztott Bokros Lajos támogatásában

2014. szeptember 29. 20:34 - csú

Bokros Lajos.PNGCsak az MSZP budapesti párttanácsa és elnöksége támogatja Bokros Lajost, mint a Moma főpolgármester-jelöltjét. Az MSZP budapesti elnöke, Kunhalmi Ágnes a budapesti párttanács ülése után közölte, akkor van a legnagyobb esély leváltani Tarlós Istvánt, ha a Liberálisok, a PM és az LMP is egy jelöltet támogat. Megemlítette, nekik is volt saját jelöltjük, de felsorakoztak Falus Ferenc mögé, akit az Együtt-PM jelölt. Most, a kialakult helyzetre tekintettel a budapesti párttanács úgy döntött, aki le akarja váltani Tarlós Istvánt, az szavazzon Bokros Lajosra - mondta.

A párt elnöke, Tóbiás József azonban azt közölte, sajnálja az MSZP országos elnöksége, hogy nincs egy rendes baloldali jelölt, ezért a kerületekben zajló harcra koncentrálnak. Szavaiból kiderült, nem támogatják Bokros Lajost, vagyis az országos elnökség és a budapesti párttanács között vita van, amire az MSZP elnöke azt mondta, ez egy "legitim" vita. (Klubrádió)

A megosztottságot tükrözi az ATV.HU hírösszeállatása is, amely ITT OLVASHATÓ

A témáról további hírek, vélemények INNEN TÖLTHETŐK LE

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr16745129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása