CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lendvai Ildikó: Gyötrelmes dilemma elé került az MSZP

2014. október 01. 13:08 - csú

Lendvai Ildikó_4.PNGÖrülnék, ha  Bokros Lajos is segítene. Nekem is, a választóinknak is. Emlékezzen és emlékeztessen arra: nemcsak Bokros volt jó Horn Gyulának, de Horn Gyula is jó volt Bokrosnak

Az MSZP gyötrelmes dilemma elé került a főpolgármesterjelölés újabb fordulójánál. Nagyobb baj, hogy a választóink is. Ők vétlenül. Sovány vigasz, hogy az utolsó kanyaroknál nem az MSZP-é a fő hiba. De most nem a hibaleltáraknak van itt az ideje. A választás után kell a demokratikus pártoknak, az MSZP-nek is, szembenézniük azzal, hogyan lett a Budapest szabadságáért folyó küzdelem drámájából választó-bőszítő tragikomédia. Aminek persze a vége még lehet vidámabb is, szomorúbb is. De jó eredmény esetén sem mehet úgy tovább, ahogy eddig. Ezt most megtanultuk: a választóknak már nem kell újabb leckét adniuk

.Most viszont kutya kötelességünk néhány egyszerű és egybehangzó mondatot mondani a belső vita helyett. Az enyémek valahogy így hangzanak:

1, Én is szomorú vagyok, hogy nincs baloldali demokrata jelölt. Ahogy az országos elnökségünk mondja.
2. Találok ilyet, és rá is szavazok, legalább a kerületemben.
3. Nem lehetek olyan szomorú vagy mérges, hogy nem megyek el szavazni. Hat lóval sem lehetne visszavontatni.
4. Baloldali főpolgármesterjelölt nincs, demokrata van. Ezért Bokros Lajosra szavazok. Ahogy a budapesti párttanács mondja.
5. Örülnék, ha ebben Bokros Lajos is segítene. Nekem is, a választóinknak is. Emlékezzen és emlékeztessen arra: nemcsak Bokros volt jó Horn Gyulának, de Horn Gyula is jó volt Bokrosnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr36749999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása