CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Üzenet Ábel Attila csepeli Fidesz-elnöknek és ölebeinek

2014. október 03. 11:13 - csú

Ábel sapkában Te Szedd_2.PNGBorka-Szász Tamás csepeli DK-s képviselő közleményben küldött üzenetet Ábel Attila  fideszes alpolgármesternek, a Fidesz XXI. kerületi elnökének és - BSZT szavaival élve - az ő ölebeinek: 

2014. augusztus 4-én kértem a csepeli jegyzőt, hogy önkormányzati képviselőként - mint a tulajdonosi jogokat gyakorló Képviselő-testület tagja - betekintést kaphassak a csepeli önkormányzat tulajdonát képező bérlakás és bérlői állományba. Hozzám érkezett lakossági panaszok valóságalapját kívántam ellenőrizni. 

A csepeli Jegyzői Hivatal azonban az általam jogszerűen kért adatszolgáltatást - noha azóta minden törvényes határidő lejárt - számomra a mai napig törvénysértő módon NEM teljesítette.

Ennek következtében üzenem Ábel Atilla csepeli Fidesz elnöknek és ölebeinek: ebben a témában a személyemmel kapcsolatos mindennemű szarkavarást nyugodtan be lehet fejezni.

Borka-Szász Tamás
önkormányzati képviselő

Forrás: facebook

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr866755249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása