CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Borbély Lénárd és Ábel Attila folyamatosan hazudik a csepelieknek

2014. október 07. 03:21 - csú

EGYRE DURVÁBB ÉS ALJASABB A FIDESZ VÁLASZTÁSI KAMPÁNYA CSEPELEN 

Ábel-Borbély-621.pngBaloldali önkormányzati képviselő-jelöltet és aktivistát támadnak meg a nyílt utcán. A közterület-felügyelet volt munkatársa a Csepeli Piac területén szórja az egyik baloldali párt aktivistáját rágalmazó röplapokat. Aláírás, kiadó nélküli röplapokat osztogatnak a baloldali képviselő-jelöltek lejáratása érdekében. Az Erdősor utcai lakótelep, a Katona József utcai négyemeletes házak postaládáiba dobálják be, ismeretlenek, a sötétség leple alatt, a fekete-fehér nyomású, házilag készített, a baloldalt, illetve jelöltjét támadó „vádiratokat”, vagy telefonon fenyegetik meg a képviselő-jelöltet. 

A csepel.info hetek óta cigányozik, illetve újabban már a baloldali jelöltek magánszféráját sem tartja tabunak, vádaskodások, sejtetések, csúsztatások útján próbál mindenkit lejáratni, aki baloldali, és aki polgármester-jelöltjük, vagy képviselő-jelöltjeik ellen indul az október 12-i önkormányzati választásokon. A hírblog egyes „hozzászólói” nyomdafestéket nem tűrő módon támadják a jelölteket, a baloldali összefogás pártjait, vezetőit. Ez már a legalja a kampánynak. Már semmi nem számít. Csak a hatalom megtartása a lényeg. Minden áron!

És közben hazudnak. Nem az egyszerű tévedésekre, a minden alapot nélkülöző ígérgetésekre gondolok, hanem a tényekkel azonnal cáfolható hazugságokra. Az elmúlt hetekben a csepeliek.blog.hu-n megjelent néhány írásomban hoztam fel példákat is állításom igazolására. Most hármat emelek ki az újabbak közül: 

1) A csepeli alpolgármester Ábel Attila tulajdonában lévő, szerintünk szélsőjobboldali, nem egyszer mocskolódó hírblog az október 2-án megjelent írásban, amikor az ismeretlen szerző a 2010. júliusi csepeli történéseket idézve, azt állítja: „Az MSZP-vel erősen kritikus politikai mozgalom” indult, amelyről, mint írja, „A csepel.info-val ellentétben az állítólag nagyon demokratikus Csepel újság nem számolt be”. 

Az ismeretlenségbe burkolódzó szerző egyszerűen hazudik. A korabeli Csepel újság 2010. augusztus 13-án megjelent számának 7. oldalán olvasható az eseményről szóló részletes tájékoztató. Címe: Csepelen zászlót bontott az Új Pólus.

2) A Helyi Téma október 1-én megjelent számának 6. oldalán, több ezer munkahelyet ígérő nyilatkozatában többek között a következőket állítja: „Megjegyzem, mi állítottuk fel a közterület-felügyeletet, azelőtt valamiért nem tartották ezt fontosnak”. 

A polgármester-jelölt úr hazudik. Borbély úr tagja volt a 2010 előtti önkormányzati képviselő-testületnek, s jól tudja, hogy Csepelen is volt közterület-felügyelet, amely, a jelenlegivel szemben, minden évben beszámolt a testületnek az előző évben végzett munkájáról. A legutolsó beszámoló dátuma 2010. június 15. volt (csepel.hu, testületi ülések, meghívók).

3) A napokban újabb kampányanyagot dobtak be a csepeli postaládákba. A City c. színes, nem újságpapír minőségű, Kubatov Gábor által kiadott kiadvány 4-5. oldalán Borbély Lénárd nyilatkozik az ismeretlen riporternek. A polgármesterjelölt szerint „2010 után az ellenzék tiltakozása ellenére megvalósítottuk a kerület teljes csatornázását, és elkezdődött az utak nagyszabású burkolása is.”

Borbély úr hazudik. A csepeli ellenzék soha nem tiltakozott „2010 után…a kerület teljes csatornázása,… az utak nagyszabású burkolása”  ellen, viszont 2010 előtt elérte, hogy aláírták a csepeli szennyvíz-csatornázási szerződéssel kapcsolatos EU-s pályázatot, elkezdte a gerincút építését és sok csepeli utcában megépítette a szilárd útburkolatot.

Már csak pár nap, s lezárul a kampány. Tudom, mindig van lejjebb, a csepeli kampány is tovább durvul. Jönnek az újabb hazugságok, majd szombaton, vasárnap a végső, a baloldali jelölteket gyalázó telefonos üzenetek, sms-ek. Így volt 2010-ben is.

Azért bizakodom. Szerintem a csepeliek többségének már elege van mindenféle hazugságból, a Fidesz gyalázkodásából.

V O X

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr716764987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása