CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen, aki nem fideszes az már mindenből ki van rekesztve?

2014. október 11. 03:44 - csú

Kérdőjel-más-255_4.pngOlvasónk a következőket írta és kérdezi: 

Nem rég volt az avatása a víztorony mellett  felújított nyugdíjas háznak. A rövid ünnepség után 4 db autóbusz érkezett, név szerint szólították a nyugdíjasokat és elvitték őket városnézésre. Többek között voltak a Kossuth téren. A hozzám forduló embereknek erről nem tudtam semmi felvilágosítást adni, mert erről senki nem tudott. Senki nem tudta hol kellett jelentkezni.

A napnál is világosabb, hogy ezek a meghívottak a fidesz szavazók voltak. Nem a listát aláírok, mert azok közül többet nem hívtak meg.

A kérdésem a következő: milyen pénzből finanszírozták a rendezvényt? Ha az állam, illetve az önkormány pénzéből, akkor mire ez a megkülönböztetés? Ha a fidesz, akkor ez egy választási rendezvény volt, nyugdíjas ház avatásának álcázva? De, a legsúlyosabb kérdés az, hogy aki  nem fideszes, az már mindenből ki van rekesztve? Itt az embereknek csak az adója kell?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr106777135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása